Samenkomst

Je bent van harte welkom! Kom gewoon zoals je bent, God wil je ontmoeten.

Samenkomst

Elke zondag is er om 10 uur een samenkomst in Cultureel Centrum Stroud, Brinkstraat 91, Putten.   

Met de kinderen, jongeren en volwassenen willen we onze God aanbidden, een ontmoeting met God hebben en om naar Zijn Woord te luisteren. We beginnen met een tijd van aanbidding onder leiding van ons aanbiddingsteam. Na enkele liederen gaan de kinderen naar hun eigen leeftijdsgroepen. Voor de kleintjes t/m 3 jaar is er oppas.

We hebben een vrij uitgebreid en afwisselend sprekersaanbod met gastsprekers, afgewisseld met sprekers uit onze eigen gemeente. Vanuit de Bijbel willen we laten zien hoe relevant God is in de tijd waarin we leven. De samenkomst geeft tevens de gelegenheid om kennis te maken met Living Hope. Elke zondag kun je vanaf 09.45 uur de zaal binnenlopen.

Avondmaal
Elke eerste zondag van de maand wordt in de samenkomst ‘de Maaltijd van de Heer’ (het Avondmaal) gevierd. We gedenken het lijden, de dood en de opstanding van de Here Jezus Christus door het delen en gebruiken van brood en wijn.

Nazorg
Na elke dienst zijn er mensen aanwezig voor gebed. Mocht je na de dienst graag inhoudelijk met iemand willen doorpraten of bidden, dan kun je één van hen benaderen. Je kunt natuurlijk ook altijd iemand van het leidersteam of een ander gemeentelid aanschieten die je verder kan helpen wanneer je hulp of gebed nodig hebt.

Ontmoeten
Na elke dienst ben je van harte welkom voor koffie en thee. Dé gelegenheid om ook elkaar te ontmoeten en mensen (beter) te leren kennen.