Discipelschapstraining

Als gemeente Living Hope willen we alle gemeenteleden toerusten om een discipel van Jezus te zijn. Dit is immers onze opdracht en een belangrijk onderdeel van onze visie.

Om dit praktisch te maken bieden we de volgende cursussen aan:

Een Nieuw Begin

Wanneer iemand tot geloof komt, heeft hij of zij een stevig fundament nodig om staande te blijven en om geestelijk te kunnen groeien. Paulus zei: ‘Want een ander fundament, dan dat er ligt, namelijk Jezus Christus, kan niemand leggen’ (1Kor.3:11).

Het is een eenvoudige, geloofsverdiepende studie, en aan de hand van Gods Woord zal het een duidelijk en stevig fundament leggen onder een vernieuwd christelijk leven.

 

 

Discipelen van Jezus – deel 1: Leren leven in de kracht van Jezust

We starten de cursus met een weekend, waarna er 7 lesavonden volgen. Deze cursus is open voor deelnemers vanuit alle kerken en gemeenten in Putten en omgeving!

Wil je Jezus beter leren kennen en verlang je ernaar om Hem echt te gaan volgen en dienen in de kracht van Zijn Geest? Dan is deze cursus wellicht een inspiratie en uitdaging voor je!

 

 

Discipelen van Jezus – deel 2: Leren dienen in de gaven van de Geest

We hebben allemaal het verlangen om te ontdekken wat Gods bestemming voor ons is. Hoe en waar mogen we Hem dienen? Met welke gaven? Soms is dit echt een puzzel. Dit cursusboek ‘Leren dienen in de gaven van de Geest’ is bedoeld om ons daarin toe te rusten en is een vervolg op ‘Leren leven in de kracht van Jezus’.

Ook deze cursus starten we met een weekend. We zullen ontdekken hoe we Jezus door de gaven en bedieningen van Zijn Geest kunnen dienen. We mogen leren samenwerken met de Heilige Geest.